جلد پشتی
داخل رو نگاه کنید
حراج!

خیابان ویلا

کتاب «خیابان ویلا» به روایت علیرضا عالم‌نژاد» حاصل مطالعات میدانی و مشاهداتی از خیابان ویلا و لایه‌های شهری مختلف آن است. بخشی از این اطلاعات نیز بر اساس مصاحبه‌هایی با اهالی این خیابان گرد آمده است.
همه کسانی که برای یکبار هم از خیابان نجات الهی(ویلا) گذر کرده باشند، می‌دانند این خیابان، خیابانی ویژه در دل تهران است با آن مغازه‌ها، ساختمان‌های قدیمی و کوچه‌های پر قصه. در کتاب «خیابان ویلا به روایت علیرضا عالم‌نژاد» اطلاعاتی از تاریخچه این خیابان خاص جای داده شده که شما را برمی‌انگیزاند تا رها از هر چیز پای قصه این خیابان بنشینید و از دل کاغذ دمی با ساکنان قدیمی که برخی از آنها ردی از خود به جای گذاشتند و برخی دیگر نیستند و بعضی هنوز در «ویلا» نفس می‌کشند و پیر شدن آن را نظاره می‌کنند، دمخور شوید.

مطالبی چون «درباره خیابان ویلا»، خاطراتی از اهالی سرشناس خیابان ویلا «خسرو سینایی، علی خدایی، گیزلا وارگاسینایی، روبرت صافاریان»، فرهنگ و هنر در خیابان ویلا، زیر پوست خیابان ویلا «کافه قنادی لرد، خانه 286، خانه 66، کافه تهرون کوچه خسرو، کلیسای سرکیس مقدس، آژانس مهاجری، آژانس ال. عال، دفاتر خدمات مسافرتی و آژانس‌های گردشگری، صنایع دستی در خیابان ویلا، رستوران پاپریکا، رستوران فرید، رستوران‌های قدیمی، مکان‌های نام آشنا و کتاب‌شناسی» در این کتاب آمده است که به گفته مولف تلنگری برای آشنایی با این خیابان جذاب تهران است.
«خیابان ویلا به روایت علیرضا عالم‌نژاد» پر از مطالب و نکاتی است که ما را با تاریخچه، جذابیت‌ها و ساکنان این خیابان آشنا می‌کند؛ از جمله درباره تغییر نام خیابان ویلا، در تعامل با تهران، تاثیر مهاجران بر مناسبات زندگی شهری … و چالش‌های خیابان ویلا نوشته شده است:« یکی از نکاتی که در معرفی این خیابان جلب توجه می‌کند؛ فعالیت‌هایی است که به این خیابان رنگ و شکل خاصی می‌دهد: «به نظر می‌رسد اوج رونق خیابان ویلا در دهه 1340 تا 1350 باشد. فعالیت آژانس‌های مسافرتی و گردشگری رنگارنگ، هتل‌ها، رستوران‌ها، پانسیون‌ها، مغازه‌های صنایع دستی و سفارتخانه‌ها و لابه‌لای ساختمان‌هایی تازه با معماری‌های شاخص. این نمود را داشت که ویلا خیابانی لوکس و برای قشر مرفه جامعه است.»

Original price was: 300,000 تومان.Current price is: 260,000 تومان.