استیو جابز

استیو عاشق کامپیوتر بود و باور داشت این ماشین‌ها می‌توانند زندگی انسان‌ها را تغییر دهند. پس تصمیم گرفت کامپیوترهای شخصی بسازد و تبدیل شد به یکی از تاثیرگذارترین مخترعانی که جهان به خود دیده. این کتاب داستان زندگی یکی از محبوب‌ترین مخترعان دنیاست.

این کتاب را پیش خرید می‌کنید و از تاریخ 22 اسفند به بعد ارسال می‌شود.

150 هزار تومان
مشاهده سریع

بهروز غریب‌پور

بهروز غریب پور در سال 1329 در سنندج زاده شد. مردی آرام، جدی، پایبند به تبار کرد خویش و عاشق فرهنگ ملی و کهن ایران. در نگاه نخست و دیدارهای اولیه، به سختی صمیمی می شود و گویی همیشه لایه ای از احتیاط در مواجه با مخاطب در برابرش قرار دارد. اما وقتی صمیمی شد و اعتماد کرد می توان به صورتی حیرت انگیز دقت، همکاری و سخت کوشی اش در کار علمی را باور کرد.

215 هزار تومان
مشاهده سریع
تخفیف!

توران میرهادی

توران عاشق گنجشک‌ها بود. عاشق نترسیدن بود. عاشق یک جورِ دیگر دیدن بود. توران عاشق ادبیّات فارسی و بچّه­ها بود. توران هر وقت زیر درختی قدم می‌زد، با خودش زمزمه می‌کرد: «اگر من یک گنجشک بودم، پرواز می‌کردم. می‌رفتم آن سر دنیا. امّا حالا که نیستم! پس بگذار همین‌جا خوب زندگی کنم. زندگی‌ را خوب بسازم.»

 

140 هزار تومان
مشاهده سریع

خوراکی برای خدایان، خوراکی برای میرندگان

نویسندگان: شروین فریدنژاد و تورج دریایی

(این کتاب به زبان انگلیسی است)

این کتاب به تاریخ و جنبه‌های مذهبی و فرهنگی جهان ایران و ایرانی می‌پردازد، با تأکید ویژه بر «شیوه‌های آشپزی و غذاخوردن در جغرافیای فرهنگی ایران». چیزی که کمتر مورد توجه پژوهشگران ایرانی قرار گرفته است. مطالعات پیش‌فرض  این است که جهان ایران، از دوران باستان تا دوران پیشامدرن مورد مطالعه قرار گیرد و هدف اصلی این مجموعه کمک به تسهیل مطالعات بین رشته‌ای در تاریخ، تاریخ اجتماعی، هنر، باستان شناسی، زبان شناسی و ادبیات است.

400 هزار تومان
مشاهده سریع
تخفیف!

خیابان ویلا

کتاب «خیابان ویلا» به روایت علیرضا عالم‌نژاد» حاصل مطالعات میدانی و مشاهداتی از خیابان ویلا و لایه‌های شهری مختلف آن است. بخشی از این اطلاعات نیز بر اساس مصاحبه‌هایی با اهالی این خیابان گرد آمده است.
همه کسانی که برای یکبار هم از خیابان نجات الهی(ویلا) گذر کرده باشند، می‌دانند این خیابان، خیابانی ویژه در دل تهران است با آن مغازه‌ها، ساختمان‌های قدیمی و کوچه‌های پر قصه. در کتاب «خیابان ویلا به روایت علیرضا عالم‌نژاد» اطلاعاتی از تاریخچه این خیابان خاص جای داده شده که شما را برمی‌انگیزاند تا رها از هر چیز پای قصه این خیابان بنشینید و از دل کاغذ دمی با ساکنان قدیمی که برخی از آنها ردی از خود به جای گذاشتند و برخی دیگر نیستند و بعضی هنوز در «ویلا» نفس می‌کشند و پیر شدن آن را نظاره می‌کنند، دمخور شوید.

مطالبی چون «درباره خیابان ویلا»، خاطراتی از اهالی سرشناس خیابان ویلا «خسرو سینایی، علی خدایی، گیزلا وارگاسینایی، روبرت صافاریان»، فرهنگ و هنر در خیابان ویلا، زیر پوست خیابان ویلا «کافه قنادی لرد، خانه 286، خانه 66، کافه تهرون کوچه خسرو، کلیسای سرکیس مقدس، آژانس مهاجری، آژانس ال. عال، دفاتر خدمات مسافرتی و آژانس‌های گردشگری، صنایع دستی در خیابان ویلا، رستوران پاپریکا، رستوران فرید، رستوران‌های قدیمی، مکان‌های نام آشنا و کتاب‌شناسی» در این کتاب آمده است که به گفته مولف تلنگری برای آشنایی با این خیابان جذاب تهران است.
«خیابان ویلا به روایت علیرضا عالم‌نژاد» پر از مطالب و نکاتی است که ما را با تاریخچه، جذابیت‌ها و ساکنان این خیابان آشنا می‌کند؛ از جمله درباره تغییر نام خیابان ویلا، در تعامل با تهران، تاثیر مهاجران بر مناسبات زندگی شهری … و چالش‌های خیابان ویلا نوشته شده است:« یکی از نکاتی که در معرفی این خیابان جلب توجه می‌کند؛ فعالیت‌هایی است که به این خیابان رنگ و شکل خاصی می‌دهد: «به نظر می‌رسد اوج رونق خیابان ویلا در دهه 1340 تا 1350 باشد. فعالیت آژانس‌های مسافرتی و گردشگری رنگارنگ، هتل‌ها، رستوران‌ها، پانسیون‌ها، مغازه‌های صنایع دستی و سفارتخانه‌ها و لابه‌لای ساختمان‌هایی تازه با معماری‌های شاخص. این نمود را داشت که ویلا خیابانی لوکس و برای قشر مرفه جامعه است.»

260 هزار تومان
مشاهده سریع

زاها حدید

از هفت‌سالگی، زاها حدید شروع به طراحی لباس‌ها و لوازم اتاق خوابش کرد و در چهل‌سالگی توانست رشته‌ی معماری را زیـر و رو کـنـد؛ با طـراحی ساخـتــمـان‌هــایی که جـاذبـه را به ‌کمک قـدرت کامپـیـوتـر، ریاضـی و هـنر معمــاری انـگار نقـض می‌کردند.

180 هزار تومان
مشاهده سریع

قباد شیوا

اگر بخواهیم قباد شیوا را در یک یا دو کلمه معرفی کنیم و تصویری کمابیش صادقانه از او به دست دهیم باید بگوییم «سادگی و صمیمیت». عموماً وقتی با طراح و گرافیستی با تجربه ی گران قدر و پیشینه ی او با نزدیک به شصت سال کار حرفه ای روبه رو می شویم گاه احساس می‌کنیم باید فاصله ی خود را حفظ و با احتیاط کامل رفتار کنیم اما از همان لحظه که وی را دیدیم چنان صمیمیتی از خود نشان داد و چنان سادگی ای در رفتار و کردارش بروز داد که گویی سال‌های سال است که از نزدیک می‌شناسیمش بی تکلف و بی ادعا درباره ی کارش سخن می‌گفت و به خصوص هیچ اصراری در آن نداشت که رویکردها و نظر خویش را به دیگران تحمیل کند ما نیز همان گونه که در همه ی کتاب‌های این مجموعه تأکید داشته ایم نه در پی مصاحبه ی تخصصی درباره ی کارش بودیم و نه در پی به چالش کشیدن او فقط می‌خواستیم روایتگر زندگی و آثارش باشیم با او هرگز جدل نکردیم و تنها پرسشهایی مطرح کردیم که کمک می‌کرد خود و آثارش را بهتر به خوانندگان این کتاب بشناساند.

215 هزار تومان
مشاهده سریع

مجید اخوان

مجید اخوان سال ۱۳۳۵ در مشهد متولد شد و دانش آموخته رشته طراحی گرافیک از دانشکده هنرهای تزئینی بود.

 اخوان فعالیت سینمایی خود را با طراحی پوستر فیلم «ترنج» به کارگردانی محمدرضا اعلامی در سال ۶۵ آغاز کرد و کاندیدای جایزه طراحی پوستر فیلم هم شد.از دیگر فعالیت های او می‌توان به طراحی صحنه و لباس و دکور، طراح گرافیک، نقاشی، تدریس طراحی و نقاشی نیز اشاره کرد.از موفقیت‌های کاری او می‌توان به نامزدی دریافت جایزه بهترین طراحی پوستر فیلم فجر برای پوستر فیلم‌های «ترنج»، «بازی بزرگان»، «کیمیا» و «بلندی‌های صفر» اشاره کرد.این هنرمند علاوه بر این، طراحی بیش صدها جلد کتاب در دهه های شصت تا نود  ، و ده ها پوستر فرهنگی و تبلیغاتی  و داوری چندین نمایشگاه در بخش طراحی صحنه، پوستر و طراحی جلد کتاب را در کارنامه کاری خود داشت .

450 هزار تومان
مشاهده سریع

محمد مصدق

محمّد به کمک پدرش با کارهای دولتی آشنا شد. او فهمید شاه و زیردستانش اموال مردم را برای خوش‌گذرانی خود خرج می‌کنند. محمّد با دیدن بی‌کاری و گرسنگی مردم با خود گفت: «حقّ مردم این نیست!» اما حقّ مردم چیست؟ محمّد شنیده بود در اروپا، رشته‌ا‌ی به اسم حقوق هست که به همین پرسش‌ها پاسخ می‌دهد.
برای همین راهی فرانسه شد…

این کتاب را پیش خرید می‌کنید و از تاریخ 25 اردیبهشت به بعد ارسال می‌شود.

180 هزار تومان
مشاهده سریع
تخفیف!

محمدرضا شجریان

محمّدرضای کوچک عاشق صدا بود: صدای پرندگان، صدای باران آرام، صدای جنبش برگ‌ها در میان درختان و صدای آوازی که از حنجره‌ی آدم‌ها بیرون می‌آمد. هربار صدای زیبایی می‌شنید، دلش برای موسیقی بیشتر می‌تپید. او، با اینکه می‌دانست پدرش خوش­حال نمی‌شود، پنهانی چند نکته‌ی مهم موسیقی را یاد گرفت و فهمید گمشده‌ی بزرگ زندگی او آواز است.

140 هزار تومان
مشاهده سریع
تخفیف!

مریم میرزاخانی

مریم عاشق لحظه­ای بود که یک مسئله‌ی سخت را حل می‌کرد. همیشه می‌گفت: «وقتی مسئله‌های مشکل را حل می­کنم، لذّت می­برم. به عنوان یک نوجوان دوست دارم با مشکلات روبه‌رو شوم و با آن‌ها بجنگم.»

حالا سال­ها از آن روزهای نوجوانی می­گذشت و او به یک چهره‌ی جهانی در ریاضیّات تبدیل شده بود. از او برای شرکت و سخنرانی در کنفرانس‌های علمی دعوت می­کردند و نظریّه­‌هایش توجّه آن‌ها را جلب می‌کرد.

140 هزار تومان
مشاهده سریع

هارون یشایایی

هارون یشایایی در شهریور 1314 در محله‌ی عودلاجان تهران متولد شد. دوره‌ی ابتدایی و متوسطه را در مدرسه اتحاد به پایان رساند. در سال 1339 از دانشگاه تهران در رشته‌ی فلسفه و علوم اجتماعی مدرک لیسانس گرفت و مؤسسه‌ی تبلیغاتی و تجارتی “تبلی فیلم” را به مدیرعاملی بیژن جزنی تأسیس کرد. پس از انقلاب 57 به عنوان تهیه‌کننده در زمینه‌ی ساخت فیلم‌های سینمایی فعالیت کرد که حاصلش فیلم‌های «اجاره‌نشین‌ها»، «هامون»، «ناخدا خورشید» و… بود.
او فعالیت مطبوعاتی‌اش را پیش از انقلاب در مجله فردوسی آغاز کرد و دوازده سال هفته‌نامه‌ی «تموز»، که ارگان جامعه روشنفکران یهودی ایران بود را منتشر کرد.
این کتاب حاصل گفت‌و‌گوی ناصر فکوهی، جامعه‌شناس و استاد پیشین جامعه شناسی دانشگاه تهران با هارون یشایایی است. این کتاب درباره‌ی موضوعاتی چون محله عودلاجان تهران، زیست یهودیان در این محله، تحصیل در مدارس اتحاد و دانشگاه تهران و فعالیت‌های اجتماعی و فرهنگی هارون یشایایی می‌گوید.
کتاب “هارون یشایایی” به روایت ناصر فکوهی، نخستین کتاب از مجموعه تاریخ شفاهی انتشارات گهگاه است که با همکاری موسسه انسان شناسی و فرهنگ در قطع رقعی و در 130 صفحه منتشر شده است.

120 هزار تومان
مشاهده سریع